tuinontwerp 

 

 

Voor een nieuwe of verouderde tuin loont een goed ontwerp de moeite. Met een doordacht tuinontwerp en/of beplantingsplan als basis, is de kans veel  groter dat uw tuin écht zal voldoen aan uw wensen en mogelijkheden.

 

Studio Bladgroen helpt u graag hierbij. We luisteren eerst goed naar wat u wilt: hoe gebruikt u de tuin, welke sfeer spreekt u aan, welke praktische zaken als afvalcontainers en looppaden vragen om een plek in de tuin? Welke beplanting wilt u graag behouden? Hoeveel tijd wilt u besteden aan onderhoud? En niet onbelangrijk: hoeveel budget heeft u beschikbaar voor tuinaanleg of -renovatie? Wilt u de werkzaamheden zelf of (deels) laten doen?

 

Dan kijkt Studio Bladgroen goed naar de omstandigheden in uw tuin; de grondsoort, de zon- en windrichting, de omgeving? Misschien wilt u bepaalde zaken camoufleren? Al deze – en nog veel meer vragen - zijn belangrijk om mee te nemen in een tuinontwerp en beplantingsplan.

 

Een tuin ontwerpen vereist kennis, maar een mooie tuin hoeft u geen kapitaal te kosten. Studio Bladgroen streeft naar hergebruik van aanwezige bestratingsmaterialen en beplanting . Daarmee sparen we milieu en uw portemonnee. En een mooie tuin hoeft u niet heel veel tijd en werk te kosten, als we voor een goed afgestemde beplanting kiezen.

 

De tarieven voor tuinontwerp en/of beplantingsplan hangen af van de grootte van uw tuin. Studio Bladgroen maakt ook ontwerpen voor balkons of dakterrassen.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier